George Knight

Debat tussen links en rechts

Doug Wead: Romney dreigde Ron Paul met publicitaire A-bom

with 3 comments

De ‘Senior 2012 Campaign Adviser’ van Ron Paul Doug Wead ziet de huidige VS als een staat waar de staatsmacht te groot is geworden en individuen bedreigt. De VS vertoont fascistische trekken. En voordat het beter wordt zal het eerst erger worden. Wead heeft vertrouwen in de jeugd en de tegenbeweging. Hij verklaart (15’20”) voor weaerchange.org waarom Ron Paul Mitt Romney niet heeft aangevallen. Romney dreigde Ron Paul met een publicitaire A-Bom die zijn naam en de libertarische beweging voorgoed zou vernietigen.

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dit proces is uiteraard ook gaande in Europa.

  Like

  lidy

  31 augustus 2012 at 11:09

 2. @lidy
  Inderdaad. Mede onder druk van de VS. Ik ben altijd huiverig voor het gebruik van de term ‘fascisme’ buiten de historische context. Maar de samenwerking van bedrijfsleven en overheid in de VS toont steeds meer parallellen aan met het historische fascisme.

  Interessant is dat de tegenmacht buiten de politiek ontstaat. Obama en Romney zijn twee handen op een buik. In Europa is er gelukkig iets meer keuze tussen partijen. Maar velen zijn gecorrumpeerd. Zie de JSF en de opstelling van de grote partijen in Nederland. Dat gaat voorbij aan de wil van het volk.

  Like

  George Knight

  31 augustus 2012 at 11:16

 3. […] uit die partijen die eerlijkheid, waarheid of burgerrechten boven de machtsvorming zetten weten worden niet tot dat machtscentrum van hun eigen partij toegelaten. Dit hoefijzermodel is niet nieuw, maar interessant is dat het steeds minder uitzonderlijk wordt. […]

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: