Doug Wead: Romney dreigde Ron Paul met publicitaire A-bom

De ‘Senior 2012 Campaign Adviser’ van Ron Paul Doug Wead ziet de huidige VS als een staat waar de staatsmacht te groot is geworden en individuen bedreigt. De VS vertoont fascistische trekken. En voordat het beter wordt zal het eerst erger worden. Wead heeft vertrouwen in de jeugd en de tegenbeweging. Hij verklaart (15’20”) voor weaerchange.org waarom Ron Paul Mitt Romney niet heeft aangevallen. Romney dreigde Ron Paul met een publicitaire A-Bom die zijn naam en de libertarische beweging voorgoed zou vernietigen.

Advertentie

3 gedachten over “Doug Wead: Romney dreigde Ron Paul met publicitaire A-bom

  1. @lidy
    Inderdaad. Mede onder druk van de VS. Ik ben altijd huiverig voor het gebruik van de term ‘fascisme’ buiten de historische context. Maar de samenwerking van bedrijfsleven en overheid in de VS toont steeds meer parallellen aan met het historische fascisme.

    Interessant is dat de tegenmacht buiten de politiek ontstaat. Obama en Romney zijn twee handen op een buik. In Europa is er gelukkig iets meer keuze tussen partijen. Maar velen zijn gecorrumpeerd. Zie de JSF en de opstelling van de grote partijen in Nederland. Dat gaat voorbij aan de wil van het volk.

    Like

  2. Pingback: Uitersten ontmoeten elkaar: Ron Paul en Julian Assange | George Knight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.