George Knight

Debat tussen links en rechts

4 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Als Facebook redactie gaat voeren, kan ik dan ook gaan klagen over andere pagina’s waar ik het niet mee eens ben. Ik zou denken aan Brein, een stuk of 11 politieke partijen, …

  Van de andere kant: het is uit de Arabische lente gebleken dat Facebook nu niet de plek is om je te organiseren (de vijand kijkt mee).

  Like

  dommeboer

  28 oktober 2012 at 13:33

 2. Is het wachten op WordPress dat vervolgens jouw blog censureert, wat denk je?
  Ik vertrouw overigens op de ingenieusheid van jonge ict-ers. Machtigen van alle tijden hebben altijd manieren bedacht om tegenstanders de mond te snoeren, en altijd hebben die (ondanks slachtoffers) toch weer wegen gevonden om te kunnen spreken.

  Like

  Selma

  28 oktober 2012 at 19:26

 3. @dommeboer
  Turkije wordt door velen gepresenteerd als een islamitische democratie. Type christen-democratie, maar dan een andere religie. Maar dat beeld klopt niet. In Turkije zitten de meeste journalisten -merendeel Koerdisch- in de gevangenis. Er is een stille strijd aan de gang tussen leger en regering. En vele leden van zittende AK-partij worden beschuldigd van corruptie. Als je dat allemaal betrekt in het beeld, dan wordt de politieke stellingname en censuur door Facebook naar mijn idee ernstiger dan je het voorstelt.

  @Selma
  Ja, er is altijd een strijd tussen censuur en degenen die een omweg weten te vinden. Ik maak me vooralsnog geen zorgen over dit blog. Als ik op de een of andere manier bang zou worden, en dat zou beseffen, dan stop ik meteen. Want dan kan ik niet meer vrij handelen. Dan ben ik m’n onafhankelijk oordeel kwijt.

  Like

  George Knight

  28 oktober 2012 at 19:39

 4. […] toont aan dat de valkuil van het werken met onderaannemers in Azië voorkomen kan worden. Met uitbuiting van werknemers en zelfs kinderarbeid tot gevolg. Niets iets waar consumenten in hun jeans of topjes aan herinnerd […]

  Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: