Starink memoreert Mironov die Strelkov aanvalt: Jij en Putin richten Rusland ten gronde.

ls

Laura Starink besteedt op haar weblog aandacht aan een tweegesprek op de Russische televisie van 14 december 2014 dat aan haar aandacht was ontsnapt: ‘In de talkshow Polit-Ring maakt de Russische schrijver Boris Mironov, voorheen minister van Perszaken, gehakt van de Moskouse ex-FSB’er Igor Strelkov, die er (ook hier weer) prat op gaat als ‘Russische vrijwilliger’ met een groep commando’s vanuit de Krim de opstand in de Donbas te hebben ontketend.’ Zeer de moeite waard voor iedereen die zich wil informeren over de koers en de bedoelingen van het zittende bewind in Moskou. Mironov maakte volgens Starink korte metten met de fabeltjes van de Russische propaganda. Mironov tegen Strelkov: ‘Het zijn jij en Poetin die Rusland te gronde richten. Snap je wel dat je uit bent op een derde wereldoorlog? Ben je wel goed bij je hoofd?’ Aanbevolen.

Foto; Schermafbeelding van tweet van Laura Starink, 13 september 2015.

Advertentie

2 gedachten over “Starink memoreert Mironov die Strelkov aanvalt: Jij en Putin richten Rusland ten gronde.

 1. Het zijn jij en Poetin die Rusland te gronde richten. Snap je wel dat je uit bent op een derde wereldoorlog? Ben je wel goed bij je hoofd?’ Aanbevolen.
  =============================
  Het verschil met de RF en het westen is, dat een oorlog met de RF de RF alleen maar geld kost waardoor dit
  land zich niet verder kan ontplooien, en dat er in het westen grof geld mee verdiend wordt door die arme kapitalisten.

  Roberto

  Like

 2. @Roberto
  Nee, dat is nou juist geen verschil. Ook in de RF bestaat een machtig militair-industrieel complex. De RF is na de VS de tweede wapenfabrikant ter wereld. En de machthebbers in het Kremlin pakken daar hun graantje van mee. Dus ook de arme kapitalisten in het Kremlin hebben profijt van chaos en oorlog.

  Waarom het Russische rijk dat zo onnoemlijk rijk is aan bodemschatten zich niet verder ontplooit, blijft steken in ontwikkeling en de levensstandaard van Alaska, Duitsland, Polen of Finland niet benadert is de vraag. Waarschijnlijk is het antwoord gelegen in het feit dat de RF een relatief klein thuisland is met talloze koloniën waarvan de onderdelen tegen elkaar inwerken. Daardoor presteert de RF onder. Versterkt door een slechte politieke leiding die het rijk weer op een andere manier als wingewest ziet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.