Integriteit van Henk Krol, gaat het daar over?

Henk Krol. Zucht. Elk land heeft beroemdheden die alleen in dat land wereldberoemd zijn. Maar iemand in een ander land ontgaat het volkomen waarom dat zo is. Henk Krol is de Eddy Wally of de Jérôme Cahuzac van Nederland. Gaat het om de integriteit van Henk Krol? Welnee, niemand kan nu nog denken dat-ie onkreukbaar is.

Waar gaat deze nieuwe affaire van te hoge oplagecijfers van de Gay Krant die Krol glad bij elkaar praatte dan wel over? Over Nederland dat in de knoop zit met zichzelf. Over een land dat teveel aandacht besteedt aan bijzaken en te veel hoofdzaken laat lopen. Henk Krol is vorm zonder vent. Facade zonder fundament. De goochelaar om wie de mensen al lachen voordat-ie ook maar een truc heeft uitgehaald. Henk Krol staat vóór de waarheid. Hij is de vleesgeworden waarschuwing hoe het niet moet. Dat is zijn waarde. De integriteit van Nederland staat op het spel.

Advertentie

2 gedachten over “Integriteit van Henk Krol, gaat het daar over?

  1. ‘Het is die ons-kent-ons-cultuur die volgens ingewijden ook heeft geleid tot het debacle met Henk Krol. Niet alleen was de homoactivist close met toenmalig minister van Onderwijs Ronald Plasterk, die zelfs een koninklijke onderscheiding voor Krol regelde. Op het ministerie zat ook nog een topambtenaar die volgens ingewijden onderdeel was van ‘de gay community’. ‘Er was geen enkele distantie’, aldus een bron.’
    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3762026/2014/10/04/Vriendjespolitiek-op-ministerie-van-OCW.dhtml

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.