Marcel de Graaff (FvD) is zijn eigen doodlopende weg

X van Marcel de Graaff en twee reacties, 29 maart 2024.

Marcel de Graaff is Europarlementariër namens FVD. In 2022 verliet hij de PVV en werd lid van FvD. Watcher Chris Aalberts zegt over hem: ‘De Graaff is te pro-Russisch om bij extreemrechts te zitten en daarom is hij nu onafhankelijk van alles en iedereen’

De Graaff is in het Europarlement politiek geïsoleerd en krijgt niets voor elkaar. Hij is door Baudet weggepromoveerd naar het kansloze lijsttrekkerschap van FvD Vlaanderen voor de Europese verkiezingen van juni 2024. De Graaff is zijn eigen doodlopende weg.

De Graaff is een gemankeerde politicus. Wat hem resteert is het volgen van de Russische propaganda. Zoals de ook door onafhankelijke experts weerlegde claim dat Oekraïne iets te maken heeft met de aanslag in de Crocus City Hall in Moskou. Maar De Graaff heeft maar een publiek: Baudet.

De Graaff probeert blijkbaar alles om bij Baudet alsnog in het gevlei te komen. Het is trouwens geen broodje aap verhaal dat de Russische Federatie in de EU propaganda bedrijft. Dat is een werkelijkheid die vaststaat. De Graaff is zo diep in het konijnenhol van de complottheorieën ingedoken dat hij niet meer om kan keren.

Wat voor zelfbeeld heeft de katholieke theoloog De Graaff? Het lijkt dat hij de katholieke dogma’s als de Onbevlekte Ontvangenis van Maria, de pauselijke onfeilbaarheid en de Maria-Tenhemelopneming projecteert op de kleine paus Baudet en de grote paus Poetin. Het zij zo.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.