Megyn Kelly denkt dat Putin compromitterend materiaal over Trump heeft

Megyn Kelly die president Putin interviewde, denkt dat hij ‘iets’ over president Trump heeft. Compromitterend materiaal. Dat zegt ze in een uitzending van Chris Matthews’ ‘Hardball’ ter promotie van haar interview met de Russische leider. De informatie waarmee Putin Trump onder druk zet zou volgens Kelly dateren uit de jaren ’90 toen Trump zaken deed met Russen. Dat is ook het spoor dat speciale aanklager Mueller onderzoekt. Het spoor van witwassen van geld en de Russische maffia. Volgens Kelly vindt Putin Trump niet leuk. De twee hebben een verstandsrelatie waarin de een de ander chanteert en ze allebei net doen alsof dat niet zo is.

Advertentie

4 gedachten over “Megyn Kelly denkt dat Putin compromitterend materiaal over Trump heeft

  1. Jammer dat NBC het volledige interview niet uitzendt maar een aangepaste versie aan het Amerikaanse publiek vertoont. Het interview wordt voorzien van commentaar en nieuwe beelden en delen uit het gesprek worden weggesneden.

    Like

  2. @Anoniem
    Op YouTube is het volledige, ongemonteerde interview van 88’35’’ te zien. Voor Engelse ondertiteling van Putins woorden: klik op Instellingen, en dan op Engels:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.