Sjoerd Potters, welke politicus staat voor de persoon achter de politicus?

Wie kent hem niet, Sjoerd Potters? Het VVD-kamerlid uit Waalwijk die al sinds 2012 in de Tweede Kamer zit. Het antwoord luidt dat vermoedelijk bijna niemand politicus Sjoerd Potters kent. Heeft hij zich de afgelopen vier jaar bewezen in de kamer? En met welk woordvoerderschap? We weten het niet en door het filmpje komen we het ook niet te weten. Sjoerd Potters is voor vrienden, kennissen, medewerkers en collega’s blijkbaar een toffe peer. Daar moeten we het mee doen. Over de politicus voor de persoon komen we niets te weten. Zo werkt promotie. Het suggereert iets te zeggen, maar zegt niets wat er toe doet. Het gaat bewust voorbij aan waar het werkelijk om gaat. Sjoerd Potters, een merknaam voor de politicus die verdwijnt achter de persoon.

7 gedachten over “Sjoerd Potters, welke politicus staat voor de persoon achter de politicus?

  1. Even op de Wiki kijken:

    Tot 12 april 2016 voerde Potters het woord namens de fractie over integratie. Nadat hij het conceptvoorstel om jihadisme te bestrijden had gepresenteerd ontnam fractieleider Halbe Zijlstra hem het woordvoerderschap. In het plan van Potters konden religieuze organisaties hun speciale wettelijke bescherming kwijtraken.

    Like

  2. Waarom gaan we niet ook in de politiek? Een goed salaris en pensioen. Geen vaste baan maar dat krijgen er nog maar weinigen. Misschien ga ik het over een paar jaar proberen voor de Gemeente Raad. Je moet klein beginnen en dan proberen om hogerop te komen. Zolang je de roots niet vergeet zullen de Gemeente en de Regio achter je staan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.