Hillary Clinton is de op één na slechtste kandidaat. Op Trump na

Een commentaar van Farron Cousins. Hij toont aan dat Hillary Clinton een zwakke, corrupte kandidaat is die het tegen elke willekeurige andere kandidaat had afgelegd. Maar alleen niet tegen de nog slechtere kandidaat Donald Trump. Dat is haar geluk. Wie in complottheorieën gelooft zou gaan denken dat Trump met de hulp van Clinton is genomineerd. Want zijn kandidatuur is haar enige kans op het presidentschap. Tekenend is dat ondanks alle uitglijders van Trump en de beschuldigingen van verkrachting het nog steeds geen gelopen race is. Donald Trump heeft nog steeds een kans om te winnen. Als hem dat uiteindelijk niet lukt komt dat door zijn slechte organisatie. Daarnaast heeft hij voor een doelmatige ground game te weinig geld opgehaald.

Cousins vreest voor de komende regeerperiode en de volgende verkiezingen in 2020. Haar verleden blijft Hillary Clinton achtervolgen. Terwijl de Democratische partij met Bernie Sanders een populaire kandidaat had die Trump moeiteloos had verslagen. Zo wezen alle peilingen overtuigend aan. Dus haar leugenachtigheid, corruptie en aanschurken tegen het grote geld van Wall Street is nog erger dan het lijkt. Godallemachtig, wat heeft Clinton geluk om het op te kunnen nemen tegen de enige vindbare nog slechtere kandidaat dan haar.

6 gedachten over “Hillary Clinton is de op één na slechtste kandidaat. Op Trump na

 1. klopt. De keuze is niet tussen clinton en trump, maar tussen pro-clinton of contra-clinton.

  Like

 2. 17-10

  dag george

  je blijkt meer gelijk te hebben wat betreft de piratenpartij dan ik had ingeschat. Ik knok nog even door , maar veel effect lijkt het niet te hebben. Ze zien het land van Cocagne al voor zich en dat maakt blind.

  met vr gr

  maarten van den oever

  Like

 3. Er is wel meer dat zorgelijk is aan het Clinton team. Volgens een bericht in de Volkskrant van afgelopen zaterdag, heerst er in het Clinton kamp een bunkermentaliteit. Wij, de goede, tegen zij, de slechten, en wie niet voor ons is is tegen ons. Dit is een gevaarlijke mentaliteit. Een goede voedingsbodem voor groepsdenken. In wikipedia staat een uitvoerige lijst van symptomen van groepsdenken. Voor zover dit van toepassing is op het Clinton team (en uiteraard ook op het Trump team) geeft dit te denken.

  Like

 4. @Raymond
  Het is relatief. De slechten tegen de nog slechteren. Men kan het om politieke redenen niet eens zijn met Clinton, maar zij gaat in de meeste gevallen wel uit van de feiten. Trump fabriceert zijn eigen waarheid, dekt zich nu al in door te praten over ‘rigged elections’, heeft geen uitgewerkt politiek programma en maakt geen presidentiële indruk. Kortweg gezegd, hij leeft op zijn eigen planeet en is een waardeloze kandidaat waar de Amerikaanse kiezer niets aan heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.