Trump dreigt Republikeinse partij mee te slepen in zijn val

Cenk Uygur maakt aannemelijk wat de Republikeinse partij werkelijk is. Namelijk een intolerante en racistische partij waarin Donald Trump niet de uitzondering is, maar de regel. De GOP heeft dit monster zelf gecreëerd. En wordt er nu door verscheurd. Trump leunt op die racistische achterban die hem niet in de steek laat. Maar tegelijk weer te klein is om Hillary Clinton te verslaan. Demografische ontwikkelingen zijn toch al in het voordeel van de Democraten. Trump gijzelt de partij en heeft de macht. Ook om zijn achterban op te roepen om Republikeinse senatoren en gouverneurs die op 8 november herkozen willen worden niet te steunen. Zo kondigt zich een dubbel bloedbad aan: verlies van Trump en verlies van de GOP in het congres. Niet iets van 2016, maar een ontwikkeling die al in de jaren ’70 in gang is gezet. Die gekozen weg betaalt zich verlaat uit.

2 gedachten over “Trump dreigt Republikeinse partij mee te slepen in zijn val

  1. JOHN KING (HOST): So [Donald] Trump is at his rallies trashing the Republican establishment, which he says is timid and coward. His national spokeswoman said that Trump supporters should punish those Republicans if they’re on the ballot in your state. If you’re in Ohio and Rob Portman is up, vote for Trump, don’t vote for Portman. And Trump’s support network, which includes Sean Hannity of Fox News, they look at this election and say this.
    http://mediamatters.org/video/2016/10/11/cnns-john-king-trumps-support-network-which-includes-sean-hannity-has-chosen-trump-over-paul-ryan/213750

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.