Bij Russische parlementsverkiezingen wordt fraude in beeld gebracht. Het maakt niet uit omdat het niet uitmaakt

Dit gebeurde vandaag in een Russisch stemlokaal in Nizhny Novgorod. Stembiljetten worden in de stembus gestopt door een lid van de kiescommissie die toezicht moet houden. Maar niemand houdt toezicht op haar. Toch is er een kamera die de fraude registreert. Weten de fraudeurs dit? Het is merkwaardig waarom dit gebeurt. Dit handwerk lijkt onnodig. Want de resultaten voor de verkiezingen van de Doema kunnen makkelijk op landelijk niveau gemanipuleerd worden door cijfers electronisch aan te passen. Zoals Stalin zei, het doet er niet toe hoe mensen stemmen, maar wie de stemmen telt. In 2003 zouden er bij de Russische verkiezingen voor de Doema 3,5 miljoen valse stembiljetten in de stembussen zijn gestopt. Het is geruststellend dat deze vrouwen menen hun patriottische plicht te doen door dit kleine bedrog. Mogelijk zijn ze lid van Putins partij en krikken ze op eigen initiatief de resultaten op in de hoop niet afgerekend te worden op slechte resultaten.

9 gedachten over “Bij Russische parlementsverkiezingen wordt fraude in beeld gebracht. Het maakt niet uit omdat het niet uitmaakt

 1. Het enige dat er historisch toe zal doen is dat er ook gestemd is voor de Duma op De Krim, wat de internationale gemeenschap er toe zou moeten verplichten om hun afkeuring over de annexatie ervan nu ook kracht bij te zetten door de Duma niet langer te erkennen als een verzameling vertegenwoordigers van het Russische volk.

  “Voting was also held on the Ukrainian peninsula of Crimea, the first time since Moscow’s annexation of the Black Sea region in 2014.”

  http://www.rferl.org/archive/The_Power_Vertical/latest/884/884.html

  Like

 2. Moet ik hier nu om lachen of huilen? Dat het Westen deze man niet wil (oligarchen zijn errug boos) die snap ik, maar als alle onderzoeken uitwijzen dat de Russen helemaal niets zien in wat ze al hadden, wie zijn wij dan om ze dat toch door de strot te wringen?
  De Russen willen niet terug in het keurslijf van dat dwingende marxisme!

  Is Putin een godheid, welnee! Men wil niet terug in de rotzooi waar men uit is gekrabbeld! Een Rus kent beter zijn verleden dan een collaborateur tussen socialisme en islamisme.
  De Krim:

  http://www.wissensmanufaktur.net/krim-zeitfragen

  Like

 3. @Toetssteen
  Ik vermoed dat als deze grootschalige stembusfraude in Nederland op zou treden wij zouden huilen. Waarom dat voor de Russische Federatie zou moeten veranderen in lachen is krom.

  Het gaat er niet om dat het Westen Putin niet wil, het gaat erom dat met Putin de Russische Federatie afstevent op een ramp. Het gaat erom dat de Russische Federatie onder Putin een autoritair land is geworden zonder de broodnodige hervormingen en vernieuwingen die noodzakelijk zijn om een staat aan de gang te houden.

  Het is triest wat er in de Russische Federatie gebeurt. De geschiedenis herhaalt zich. Zoals in 1990 loopt het systeem vast. De Russische Federatie met vele bodemschatten zou voor de inwoners ervan een prima land kunnen zijn met welzijn en welvaart. Maar het ontvolkt, verslonst en loop vast in nationalisme, militarisme en rechtsstatelijke tekortkomingen. Het is verworden tot een maffiastaat waar een kleine bovenlaag het volk heeft gekoloniseerd. Dat is voor een land een slechte blauwdruk die kwetsbaar en eindig is.

  Sergej Petrow ist Russlands größter Autoimporteur und war zuletzt neun Jahre lang Abgeordneter der Staatsduma. Nun will er nicht noch einmal zur Wahl antreten. Als Politiker wollte er etwas verändern, politischen Wettbewerb anregen – hat jedoch das Gefühl, nichts erreicht zu haben. Mittlerweile sieht er das Parlament als Institution im Niedergang begriffen.
  http://www.dekoder.org/de/article/sergej-petrow-dumawahl-2016

  De opinie van de christelijk-conservatieve Karl Albrecht Schachtschneider overtuigt voor wie zijn wereldbeeld deelt. Wie hem opvoert verraadt zich als activist van dezelfde pluimage. Wat hij zegt over de Krim gaat voorbij aan verdragen, territoriale integriteit, soevereiniteit en nationale veiligheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.