Duitsland is politieke correctheid voorbij en benoemt Arabieren als daders van massale aanranding van vrouwen in Keulen

Het is nieuw in het politiek correcte Duitsland dat 70 jaar na de oorlog nog steeds worstelt met het verleden en oh zo bevreesd is om het geweld te benoemen als dat van minderheden komt. Maar nu lijkt een taboe doorbroken. Op oudejaarsavond hebben volgens een eenduidig verslag van getuigen grote groepen Arabische en Noord-Afrikaanse mannen vrouwen ingesloten, beroofd en in veel gevallen betast of soms ook verkracht. Midden in Keulen zouden 90 vrouwen het slachtoffer van deze groep zijn geworden die eerder thuishoort in Caïro dan in het tolerante Keulen. Het is een nieuwe dimensie van geweld die Europa tot nu toe niet kende. Het gebeurde ook in andere Duitse steden als Hamburg en Stuttgart, aldus RTL West. Burgemeester Henriette Reker heeft aangekondigd al het mogelijke te doen om de daders op te sporen en te berechten.

Geert Wilders heeft samen met Sietse Fritsma namens de PVV over deze massale aanrandingen door Arabieren in Duitsland kamervragen gesteld aan premier Mark Rutte. Wilders legt een direct verband met de islam en de stroom migranten die nu naar Europa komt. Hij vraagt niet om maatregelen die politie en veiligheidsdiensten nemen om dit soort massale aanrandingen of akelig intimiderende situaties voor vrouwen in Nederland te voorkomen. Of het geven van seksuele voorlichting aan deze mannen die zich niet weten te gedragen.

5 gedachten over “Duitsland is politieke correctheid voorbij en benoemt Arabieren als daders van massale aanranding van vrouwen in Keulen

 1. NAGgende NAFfers waren in Nederland al eerder benoemd. Het is goed dat ook Duitsland eens af komt van het waanidee dat je iedereen maar binnen moeten laten. Er zijn grenzen aan wie je wel en niet in je land wil hebben. Daar heb je grenscontroles voor en verwijdercentra. Het klinkt hard maar een open deur politiek heeft nog nooit veel positiefs opgeleverd.

  Like

 2. @Raymond
  Maar het politieke establishment en de media ontkennen dat er structurele problemen zijn. Het wordt teruggebracht tot incidenten. Zo wordt kritiek onschadelijk gemaakt. Mij irriteert die ontkenning en het wegkijken door overheden, media en door de overheid gesubsidieerde organisaties onderhand meer dan het gedrag van bepaalde leden van bepaalde minderheidsgroepen die zich niet weten te gedragen. Dat brengt me niet tot het standpunt van de PVV, maar wel dat ik me bedrogen voel door de overheid die niet de volle waarheid spreekt over problemen die met etnische minderheden samenhangen. Why?

  Zie Leo Lucassen na 47’15”’ die ontkent dat ‘moslims testosteronbommen zijn die er op uit zijn om onze vrouwen te verkrachten’. Was Keulen een incident of toch meer dan dat, Lucassen?

  http://www.npo.nl/buitenhof/01-11-2015/VPWON_1232783

  Like

 3. Es scheint, als hätten die Ermittler Sorge, die Kölner Vorkommnisse könnten Ressentiments gegen Flüchtlinge befeuern. Ein Ermittler sagte dem “Kölner Stadtanzeiger” ausdrücklich: “Die haben nichts mit den Flüchtlingen aus Kriegsgebieten zu tun, die seit Monaten nach Deutschland kommen.” Aus dem Umfeld des nordrhein-westfälischen Innenministeriums dagegen heißt es, einige der Täter seien vor rund zwei Jahren aus Nordafrika als Flüchtlinge nach Deutschland gekommen, ihre Integration sei bislang offensichtlich nicht geglückt. Dies lasse innerhalb der nordrhein-westfälischen Ermittlungsbehörden die Befürchtung entstehen, dass sich in der Bevölkerung Ängste vor Flüchtlingen verbreiten oder verstärken könnten.
  http://www.welt.de/vermischtes/article150593304/Ploetzlich-spuerte-ich-eine-Hand-an-meinem-Po

  Like

 4. Dit is spek voor zijn bek. Natuurlijk vraagt hij niet om maatregelen, de maatregelen zijn ze terug te sturen of tenminste hun asiel van zo tijdelijk mogelijke aard te maken. Het geven van seksuele voorlichting is slechts een bevestiging van de verkrachting en van hun eigen opvattingen over zowel seks, die zo’n centrale rol speelt in de religie, als asiel. Vrouwen hebben daar altijd asiel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.