Aftredende Onno Hoes kondigt juridische actie aan tegen PowNews

Onno Hoes stapt op als burgemeester van Maastricht. Een actie van PowNews met verborgen camera heeft hem de kop gekost. In een verklaring zegt hij: ‘De stad worstelt enorm met de gevolgen van een zeer omstreden perspublicatie, en die worsteling kan ik de stad, zijn bestuur en mijzelf niet langer aandoen.’ Hij bereidt met zijn raadsman ‘zorgvuldige juridische stappen voor tegen degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn.’ PowNews dus. Het gaat om het privéleven van politici en bestuurders: ‘Het privédomein moet voor een openbaar bestuurder worden beschermd en ik zal daarom de rechter vragen in dit conflict tussen ‘privé’ en ‘publiek’ een uitspraak te doen.’ Mediadeskundige Jan Bierhoff analyseert op 4 december de rol van de media.

8 gedachten over “Aftredende Onno Hoes kondigt juridische actie aan tegen PowNews

 1. Hij had zelf kunnen bedenken dat 33 jaar een fors leeftijdsverschil is. En hij moest zelf zo nodig interessant doen over zijn baan. Als hij zichzelf nog verder belachelijk wil maken, moet hij dat vooral doen.

  Like

 2. LS…

  Ook deze Onno Hoes is het prototype van de schaamteloze door eigen ego verblindde individu die zich door niemand laat verbieden om zijn perverse spelletjes te spelen. Een ware adept van de Joris Demmink beweging / kliek die dit land volledig in de greep heeft. Nu krijgt hij een onfris koekie van eigen deeg en is het huilie huilie… Aan de kop van Bierhoff te zien, zelfde soort huilebalk. Vul de rest zelf maar in !

  Like

 3. PS…

  Net nog even een re-run bekeken van Nieuwsuur met Onno Hoes. Nog nooit maar werkelijk nog nooit zo een schaamteloze volledig aan zelfreflectie ontbrekende psychopaat van het zuiverste water aan het woord gezien. En Mark Rutte (soortgenoot) heeft inmiddels geroepen dat hij welkom is in welke politieke functie dan ook. Om met de Kat te spreken: Het kan altijd nog smeriger, misdadiger, perverser etc. In andere tijden zou zo een pedofiele flikker gevierendeeld, opgehangen en geradbraakt zijn.

  Like

 4. @Caesar
  De seksuele voorkeur van Onno Hoes is iets waar hij recht op heeft. Zelfs als burgemeester. Dus ik ga mee in je kritiek dat VVD’ers in hun gesloten systeem waarin ze onder elkaar functies in het openbaar bestuur verdelen elkaar de hand boven het hoofd houden. Maar wijs het af om dat te koppelen aan seksualiteit. Laten we elkaar die vrijheid gunnen en niet onverdraagzaam zijn.

  Analoog aan de affaire Joris Demmink is naar mijn idee het machtsmisbruik, de obstructie van het rechtssysteem of de rol van de media de hoofdzaak. Door er van alles bij te halen over homoseksualiteit, pedofilie of welke seksuele voorkeur dan ook verwatert die kritiek en wordt er minder krachtig door.

  Like

 5. LS…

  Toch wel opvallend dat die ene afwijking vaak naadloos aansluit bij de andere met de bijkomende psychopathische gedragingen van wellustig machtsmisbruik, crimineel gedrag etc. En als ik het goed lees dan hebben deze lieden recht op hun eigen perverse homoseksuele / pedofiele geaardheid en schadelijke publieke gedragingen. Brongersma kom er maar in ! Natuurlijk heeft iedereen recht op zijn eigen afwijkingen. Maar dan lekker thuis op de bank voor de buis met je vrouw, je vriend en volgens jou ook met het kind van de buren… En die media waar jij het over hebt (msm) is volledig in handen van dat gesloten systeem. Volledig gecorrumpeerd laf, onbetrouwbaar en misleidend en in feite crimineel. Maar mijn aangevertjes werken wel en hoe jouw vlag er bij hangt wist ik al. Ha !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.