Geert Wilders: Eeuwigdurende beweging van verontwaardiging

Rapper Hozny geeft met z’n clip ‘Geertje‘ zijn visie op Geert Wilders. Hij redeneert vanuit een godsdienst, de islam waarvan-ie blijkbaar een aanhanger is. De film eindigt met een zwart beeld en een knal. De kijker kan mede uit de tekst afleiden dat ‘Geertje’ door de twee gewapende mannen wordt doodgeschoten. Geert Wilders heeft aangifte gedaan tegen Hozny omdat hij aan zou zetten tot haat en geweld. ‘Je hoeft het niet met me eens te zijn, maar ik ben niet vogelvrij‘, aldus Wilders. Premier Mark Rutte reageerde met afschuw op het filmpje waarin Hozny zogenaamd Wilders ‘executeert’. ‘Walgelijk, het is echt walgelijk‘, zei Rutte op RTL Z.

De lancering van de clip door Hozny op de dag voor de gemeenteraadsverkiezingen is opvallend. Evenals de PvdA richt de rapper zijn pijlen op Geert Wilders en de PVV. Dat slechts in Den Haag en Almere aan de verkiezingen deelneemt. Het lijkt er sterk op dat sommigen zich graag ten koste van Geert Wilders profileren. En van die profilering profiteert Geert Wilders weer door opnieuw stelling te nemen tegen de aanval op hem.

3 gedachten over “Geert Wilders: Eeuwigdurende beweging van verontwaardiging

  1. Dat Wilders prietpraat verkondigt over de Islam betekent nog niet dat alles wat hij zegt prietpraat is.

    Like

  2. Inderdaad een walgelijk filmpje! Hopelijk wordt het door onze rechtbvank veroordeeld, zo niet, laat het zsm verwijderd worden. Een ander filmpje waarin de islam tot verderfelijke ideologie werd verklaard en de Koran verscheurd, werd door onsrecht, met de aantekening dat islam toch een godsdienst is, niet veroordeeld, maar wonderbaarlijk ook niet teruggetrokken. Ook de uitspraken dat “minder Marokkanen beter is” ( W zei echt Marokkanen en niet “rotmatokkaantjes”) en “dat moskeeën opgeruimd kunnen worden” blijven zo walgelijk, dat je zou verwachten, als ze door ons recht niet worden veroordeeld, dat ze in fatsoenlijk Nederland teruggetrokken worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.