Yosra Aajir betrapt op winkeldiefstal. De leugen ontmaskerd

Iedereen vertelt een eigen waarheid. En verwijt de ander onwaarheid. De waarheid bestaat niet. Een getuigenis in de media valt niet op voorhand te geloven. Zelfs niet met meerdere bronnen. De zaak van de 17-jarige diabetespatiënte Yosra Aajir maakt de leugen inzichtelijk. Zij is niet wie ze beweert te zijn. Geen slachtoffer, maar dader. Begin januari belandde ze na een bezoek aan de HEMA in Den Haag in de cel. Ze is nu voor de tweede maal binnen korte tijd opgepakt door beveiligers. Dat heeft burgemeester Van Aartsen gezegd, nadat hem in een commissievergadering naar deze zaak werd gevraagd. Hij omschreef het zo neutraal mogelijk. Bij H&M moest het meisje met de politie mee op verdenking van winkeldiefstal, nadat beveiligers haar betrapten.

Bij de HEMA speelde hetzelfde feit, maar dat werd toen niet door het gezag naar buiten gebracht. Aldus Omroep West. Yosra Aajir stelt mensen teleur die het voor haar opnamen. Een zaak met louter verliezers.

Advertentie

2 gedachten over “Yosra Aajir betrapt op winkeldiefstal. De leugen ontmaskerd

  1. Zeer nobel van de HEMA dat ze haar willen sparen. Maar tevens ook onnozel omdat met name insulinegebruikers het al een rammelend verhaal vonden.

    Like

  2. Als zo’n groot winkelconcern terughoudend is en er komt ook helemaal geen bevestiging vanuit de politie dat er iets fout is gegaan, dan kan je eigenlijk al je knopen tellen. Zoek je dan bewust de publiciteit en speel je het slachtoffer dan is het wachten op het moment dat je hierop afgerekend wordt. Nu dus. Ik heb te doen voor dit meisje, haar tante zet steeds weer de boel op scherp en heeft een slechte invloed op haar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.