4 gedachten over “Obama stelt opnieuw teleur door NSA niet aan te pakken

 1. Enfin, één ding kan Obama worden meegegeven, hij heeft tenminste voor de ogen en oren van de hele wereld in een 45 minuten durende rede dit thema geadresseerd. Wie volgt in Europa, waar politici machteloos toehoren en toekijken? En hun eigen zaakjes niet op orde hebben.

  Like

 2. Hoogtijdagen voor regeringsleiders, diplomaten, de media. en aan de virtuele stamtafels in de digitale wereld. Merkel’s mobile phone als symbool voor torenhoge politieke ‘stakes’.

  Wordt vervolgd na een interview met Obama over dit specifieke onderwerp op ZDF, expliciet gericht op de Duitse politiek en samenleving om tegelijkertijd óók in Brussel verloren vertrouwen en geloofwaardigheid te herwinnen. En daarmee wellicht een parlementaire enquete in Berlijn te voorkomen, waarvoor een meerderheid in de Bundestag bestaat.
  Zo’n interview, exclusief op één Europese zender, is door Obama nooit eerder vertoond. Zijn inhoudelijke statements zeer verdeeld ontvangen, maar het gebaar werd gewaardeerd. Vervolgens 24/25 maart Obama in Den Haag met 53 andere regeringsleiders. 26 maart op bezoek in Brussel, met een machteloos Europese Parlement, dat een onderzoek wil instellen. Na de europese verkiezingen, waar popuplistische partijen de verkiezingstoon hebben gezet, in juni de G8 in Sochi. Obama’s komst naar de G8 in Sochi nog open en 100 werkgroepen aan het Transatlantisch Trade Partnership werken.

  Like

 3. Pingback: Stewart, Obama en de NSA: de president heeft geen kleren aan | George Knight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.