PvdA blabla PvdA-elite blabla pluche blabla: partijpolitiek blabla

Blabla PvdA blablabla partijpolitiek blablabla. Blablabla PvdA-elite blablabla vernieuwing blabla regent blabla campagne! Blabla PvdA blabla conceptkandidatenlijst blablabla. Blabla? Bla-bla-bla … Partijpolitiek blablabla pluche blaaablalala: nieuw! Blabla elite, blablabla PvdA. Blablabla arme burger van Nederland. Blablabla. Basta.

Advertentie

3 gedachten over “PvdA blabla PvdA-elite blabla pluche blabla: partijpolitiek blabla

 1. @Ranti
  Ja. Dit soort filmpjes die de menselijke kleinheid, de niet-waargemaakte pretenties, de geschonden afspraken en de interne tegenstrijdigheden van de gevestigde partijen aantonen zijn het grootste geschenk voor burgers die het niet zo ophebben met die partijpolitiek. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Heerlijk om te zien. Het menselijk tekort in volle werking.

  Zie ook de volgende link voor de problemen en tegenstrijdigheden in de PvdA-Amersfoort waar PvdA-bobo’s alle leugens uit de kast halen om nog iets van de eigen geloofwaardigheid te bewaren. Kopstukken treden terug hoewel ze ‘niet direct schuldig zijn’ aan wat is gebeurd. Maar als ze geen schuld hebben, waarom treden ze dan terug vraag je je af? Waarheid is soms te hard om volmondig toe te geven. Bij de PvdA lukt het nog niet overal. Andere partijen zijn trouwens niet veel beter. Ook hier was het lachen als het niet zo triest was omdat de nalatigheid een leven heeft gekost.
  http://www.destadamersfoort.nl/lokaal/afscheid_met_tranen_in_de_ogen_2753970.html

  Like

 2. De onnozelheid van stemmers -veel te kiezen is er niet – in een achterhaald politiek systeem misbruiken voor partijpolitieke konkelefusies.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.