8 gedachten over “Teevengate: Waar is het proces-verbaal van gesprek met Van Rey?

 1. Een kat in de nauw maakt rare sprongen. Dit is zo’n rare sprong. Teeven maakt hiermee nog enigzins een kans om zijn hachje te redden want als de telefoontap niet “verdwenen” zou zijn dan zou dat einde oefening voor hem geweest zijn. Wat ik zorgwekkender vind is, mocht het zo zijn dat Teeven en Opstelten hierover liegen, het OM-apparatus blijkbaar in staat is hun leugens overeind te houden.

  Like

 2. De inhoud van die tap is dus niet bekend of er moet nu een klokkenluider uit de school gaan klappen. En iedereen kent zo langzamerhand wel het lot dat klokkenluiders wacht

  Like

 3. @Reggie
  Tja, we moeten er maar aan wennen dat autoriteiten liegen. Hoewel sommigen van ons daaraan al behoorlijk goed gewend zijn.

  @Grutte Pier
  Mooi. De NSA moet het ‘verdwenen’ telefoongesprek tussen Teeven en Van Rey toch makkelijk op kunnen hoesten. Iets voor minister Plasterk om aan de Amerikanen te vragen?

  @rikus
  Inderdaad, die klokkenluiders passen wel op. En de rest heeft de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.

  Like

 4. In feite is het een bizar verhaal. Dit maakt de weg vrij om alles zonder onderbouwing erin te gooien.
  Of ik Teeven geloof? Ik geloof niemand, maar wil geen uitspraak doen voor er meer boven tafel komt. Indien niet is er niet genoeg bewijs.
  Niemand kan schuldig zijn en worden veroordeeld door words, words, words.

  Like

 5. Een filmrolletje uit Srebrenica dat op technisch onmogelijke wijze blanco werd. Het was toch echt waar, vertelde een MID-medewerker mij persoonlijk. Teeven die de waarheid spreekt? Als het even kan niet, zo zit die man niet in elkaar. Opstelten liegt tenminste alleen elke keer als het nodig is. Dat is vrij vaak. En let eens op hoe hij er bij kijkt. We zullen er aan moeten wennen dat de overheid 1984 speelt,

  Like

 6. @Johan
  Ja, dat fotorolletje. Er werd nog lang ongeloofwaardig naar Defensie gekeken. Johan, ik stel voor om ons nooit en te nimmer neer te leggen bij het autoritair en ongeloofwaardig optreden van de overheid. We vechten gewoon terug. Is dat niet beter?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.