Hypponen: hoe de NSA ons vertrouwen beschaamde

Het internet en de mobiele telefoon zijn de verworvenheden van de nieuwe tijd. Maar ook precies de instrumenten van de controlestaat. Hoe heeft dat kunnen gebeuren? In welke aap zijn we op dit moment gelogeerd? De Finse Mikko Hypponen legt uit hoe de NSA het vertrouwen van de gebruikers verraden heeft. Tijd om ertegen op te treden. De beschuldigingen tegen Edward Snowden van spionagechefs, politici en anonieme bronnen die gelekt worden in de gevestigde media proberen de aandacht af te leiden. Maar het is niet Snowden die de nationale veiligheid van staten en de veiligheid van internet in gevaar heeft gebracht, het zijn president Obama, premier Cameron, de chefs van veiligheids- en inlichtingendiensten die dat deden. Dat u niet in de misleiding trapt.

4 gedachten over “Hypponen: hoe de NSA ons vertrouwen beschaamde

  1. Geestig.
    Diegenen die door hebben dat 11 sept op touw werd gezet om oorlogen te kunnen voeren, en in de VS een totalitaire maatschappij in de te voeren, die lachen schamper bij dit soort onnozelheid.

    Like

  2. @George, het is van geen enkel belang of we wel of niet in die misleiding trappen. Het hele circus gaat onverminderd door. Opstelten wil nu onze vliegbestemmingen vastleggen. Let op de timing! We staan er bij en kijken er naar. Meer kunnen we niet doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.