Oranje klant is koning. Met gratis feestkroon

hsfile_21268

Marketing maakt de troonswisseling, maar is ook de troonswisseling. Bedrijven slijten hun produkt. En het koninklijk huis slijt haar produkt: een gloednieuwe koning. Media laten deze dagen geen grijstinten zien. Alleen oranjetinten. Oranje tompoezen overspoelen het land. Joop van den Ende van het Nationaal Comité Inhuldiging vindt het Koningslied ‘rete commercieel‘. Oranje strikken, Samen voor Oranje, een Koningsvaart en een Koningsbal onder leiding van André Rieu. Er is geen ontkomen aan de Oranje smaak. Nog een feestdag te gaan. Dan zakt de opwinding weer. En wordt in de directiekamers geteld of de doelen zijn gehaald.

aviko_poster

Foto 1: Oranje Tompoucen.

Foto 2: ‘Aviko speelt in op Oranje feesten

Advertentie

5 gedachten over “Oranje klant is koning. Met gratis feestkroon

 1. Geen zorgen. Binnen niet al te lange tijd zet Willem-Alexander zijn handtekening voor overdracht van zijn en onze soevereiniteit aan Brussel. Of, in andere woorden. Uitverkoop en is het Koninklijk Huis en de Koninklijke Familie van veel kopzorgen af.

  Like

 2. Ik ben uitgekeken op deze Duitse allochtonenfamilie. Het wordt tijd voor een echte Hollandse koning uit een echte Hollandse familie, de familie Holleder bijvoorbeeld

  Like

 3. @King Billy
  Zou kunnen. Maar of we dan we van de Oranje-gekte af zijn is de vraag. Misschien kan er dan een themapark ergens in de polder ingericht worden: Oranjeland. Met de koning als directeur.

  @Francois
  Je kunt niet ontkennen dat deze ‘Duitse allochtonenfamilie’ een feilloze neus heeft voor het kiezen van de verkeerde aanwas: dronkenlap, maffiameisje, SS-er, kind van een Argentijnse beul. Je moet nog maar afwachten of een presidentschap die kwaliteit in zich draagt.

  Like

 4. Een president kan je op die eigenschappen selecteren en met z’n allen kiezen. Een zuipschuit is nooit weg als hij met zijn schaar het lintje maar kan vinden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.